Amagerbrogade 96F, 3. tv, København S

Unik penthouse lejlighed på Amager
  • For køberen der ikke vil gå på kompromis – Her udbydes lejligheden der har alt;
  • Mulighed for ekstra værelse
  • Mulighed for loft til kip
  • Mulighed for egen p-plads eller garage(leje)
Beliggenhed: Fås ikke bedre på Amagerbrogade: Mod gaden findes pulserende liv med udsigt til Vor Frelser kirkespir i Chr. Havn og mod gården findes ro og dejlig eftermiddagssol. Byen er i gå- og cykelafstand, såvel som naturen i form af Christianshavns Volde, Amager Fælled eller Amager Strandpark.
‘Ny Amagerbrogade’, der anlægges til strøggade, med bredere fortorve og cykelstier, nye belægninger og flere træer samt færre gennemkørende biler.
Indretning: Super planløsning med lækkert ‘New Yorker’ opholdsstue/åbent køkken med fritliggende bjælker. Super unikt og stort badeværelse med badekar og glastag/ovenlys. Dejligt soveværelse med indb. skabe og mulighed for at lave et ekstra soveværelse.
Økonomi: Uhørt lave fællesudgifter på 1.702 kr. om måneden inkl. Aconto varme(som oftest tilbagebetales til ejer).
Transport: 200 meter til Metro St, linje 5A er 5 meter fra opgangsdøren, cykelskur i gården, samt mulighed for billig leje af p-plads eller garage i gården

Her har du muligheden for at erhverve dig en af Amagers unikke penthouse lejligheder – Tæt på Byen og det pulserende liv – tæt på natur og strand – Uhørt lave fællesudgifter med 1.702 kr. (Stærk og sund økonomisk ejerforening).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *